Се враќа животот во кумановско ”Диво Насеље” (галерија)

После дводневната криза во кумановско ”Диво Насеље”, животот на улиците се враќа, со само една полициска патрола која кружи низ главната улица Тоде Мендол.   Loading…   Иако се уште се работи на враќање на електричната енергија, сопствениците на некои од куќите велат дека полека – полека,  почнуваат да се … Continue reading Се враќа животот во кумановско ”Диво Насеље” (галерија)