Сцене од филм “Лудиот Макс” ама без компјутерски ефекти (видео)

Сподели со своите пријатели

Док се снимав, филмови су една целина, а к’д се средив компјутерски, искочи нешто сасвим другачије. Еве како тој изгледа конкретно сас филм “Лудиот Макс”

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.