Сарма – па пљукни цигаре к’д се тепаш (видео)

Сподели со своите пријатели

Сопственик на портал Мактел, чекајќи га исход за решавање на политичку кризу, изеде шамар од новинара на СИТЕЛ, Александар Спасовско познат како Сарма.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.