Сапатњичаво: Утепа се девет пута на исту сцену (видео)

Сподели со своите пријатели

Млади Корејкре на некој си фестивал поев, и да бидемо реални не су много лоши у изглед, али има една меѓу њима што е толко сапатњичава, што се све испокрши играјќе затој што за 4 минута она се утепа девет пута. Дали е под лизгав, дали она глупа проценете сами.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.