Само за да не му дадев пензију – умреле га четири пута (видео)

Сподели со своите пријатели

Тој е тај сурова македонска реалност и скапана бирократија.

Loading...

Овој не е смешно, него е жалосно што све се прави сас обичан македонски народ.

Дали на овија фотељаши ќе се деси вакво нешто, а?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.