Само упорен тренинг може да доведе до совршено тело (видео)

Сподели со своите пријатели

Фитнес моделот Британи перили во оваа единаесетминутно видео ќе ви докаже дека доколку сакате да имате тело како нејзиното или подобро не е потребно ништо повеќе од волја, карактер и упорен тренинг.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.