Само Руси можев овакој да се зезав на снег (видео)

Сподели со своите пријатели

Верувале или не овуј зиму доста е актуелно пливање и „џипање“ по снег низ цел свет куде што има повише вејано. Еве на пример Русија е главан центар на тија зимски лудорие, нешто што Македонија не може и верувале или не љубоморимо им што можев такој да се играв с’с снег.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.