Само Руси можев да запалив 10.000 жижалице од е’дн пут (видео)

Сподели со своите пријатели

Екипа дошла на идеју да запали 10.000 жижалице од е’дн пут с’с тој што сви ќе ги ставив едну до другу збиени уканту, за да видив како тој би изгледало.

К’д ќе га видите видео тој свакако е екстра к’д се запали, можда малце опасно, ама што тражи тај мачка цело време низ видео и коју улогу има још увек не ни е јасно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.