Само капка змиски отров и крвта станува желатин (видео)

Сподели со своите пријатели

Со налетот на летните горештини и опасноста од каснување од змија, ви пренесуваме видео запис од морничавата сцена за тоа како реагира човековата крв при прв допир со змиски отров.

Loading...

Како што може да се види,  доволна е само една капка за да се промени агрегатната состојба на крвта.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.