Само чудо ги спаси од смрт (видео)

Сподели со своите пријатели

Невероватан момент е снимен у Калифорнију к’д огроман кит излетуе на површину и се фрља на кајакари кои заедно с’с кита ги снемуе под воду.

Loading...

Бесва преблиско до смрт к’д ги потопи кит, а овој е сигурно најлоша работа што им се некад десила у живот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.