Само чудо га спаси од смрт (видео)

Сподели со своите пријатели

Толко е невероватно да се преживи овакво нешто. Излете скоро цел камион и тој врз бициклисту, а тој што они останасва е живо чудо. Шансе да се преживи од овакву несреќу е една у милијарду.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.