Само Балканац продава неисправан мотор марка „Warning“ (фото)

Сподели со своите пријатели

Прво прашање: Зашто би некој продаваја неисправан мотор? А, второ: зар би некој купија неисправан мотор? Додуше марка на мотор е доста оргинална и популарна и гу има на много места. Како и да е наша екипа му посакуе успех и надамо се дека ќе најде купца.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.