САМ СВОЈ МАЈСТОР: Неправилно исекоа дрво, па за малку ќе страдаа (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Овие двајца млади луѓе веќе не треба да се занимаваат со уредување на нивниот двор, навистина!

Loading...

Особено ако тоа бара сеча на околните дрвја.

Тие беа убедени дека мислеле на сè, таа стои на безбедно растојание и треба да го повлече дрвото кога тој ќе го заврши својот дел од работата.

Негов дел од работата е да го пресече дрвото под агол што точно го пресметал! Ок, ова е тоа! Исечете го!

Но, нашиот народ вели: „Двапати мери, еднаш сечи!“

Кога пилата го заврши своето, жената не успеа да го повлече дрвото кон неа, се лизна и падна.

И дрвото? Па, погледнете го видеото за да откриете како завршил овој „Сам свој мајстор“ проект.


Leave a Reply