Сам направија комјутерску игру и преко њума гу запроси девојку му (видео)

Сподели со своите пријатели

Можете да напишете на песак на плажу „ќе се одадеш ли за мене“, можете да изнајмите хеликоптер, можете да правите циркузанта од себе, ама мора да признаете дека овој е едно од подобри запрсоувања што до с’га не смо имале прилику да видимо.

Loading...

Аматерски инжињер за компјутерски игре, гу запросија девојку му преко компјутерску игру што сам гу напавија, а тој е нешто најгенијално што ќе га видите д’нска.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.