Сакаше да се тепа сс овуј пијану девојку, ама покаја се (видео)

Сподели со своите пријатели

Некад е боље да ги искулираш работе и особе уместо да се залетиш у проблеми. Дечко сакаше да гу провоцира и да ву смета у сликање, па после да се тепа с’с њума, ама она му одржа лекцију и га посрами пред сви други. Од пијани и луд побегнаја.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.