Сакаше да се искачи с’с џип, ама следеше трагедија (видео)

Сподели со своите пријатели

Другар имаше у план да се качи с’с џип на рид, ама изгледа лошо гу проценија работу, па си дојде на почетак, само што џип не беше више у првобитно стање.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.