Сакаше да проба финту па се издигна наглавачки (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д се правиш интересан и кул, барем пази да не изпаднеш сељак, или да не испаднеш од љуљашку. Мани што има повише године од што треба да има дете за љуљашку, он покушуе и да прави финте и акробацие, е не иде друже има да се утепаш, а другар ти ќе ти се гази од смејање.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.