Сакаше да опљачка жену у автобус, па му се шофер гадно натепа (видео)

Сподели со своите пријатели

Џепароши су честа појава по градски превоз, ама има и ташњароши, како што е другар од видео, кој жално или не, ама да ти е мерак да гледаш куде еде ќутек.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.