Сакаше да гу импресионира девојку па направи судар (видео)

Сподели со своите пријатели

Ситуација ни доваѓа од Тајван, ама ви е позната на сви вас и често се дешава свугде к’д млади и још увек не зрели људи сакав да се искурчив или да гу импресионирав девојку с’с луду и брзу вожњу.

Девојка ипак не се импресионира такој, ама еве га другар сфати откако возеше над 140 на место куде што дозволена брзина е 50 километра на сат.

Постоив много поинтересни начини да импресионирате девојку од овој.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.