Сакаше да га опљачка таксисту, ама не знаеше на што е он спреман (видео)

Сподели со своите пријатели

Криминалац сакаше да нападне таксисту с’с парче стакло сакајќи да му гу земе плату, ама т’д дојде до преокрет.

Loading...

Таксист од Боливију нападна криминалца, што сакаше да га опљачка. Меѓутим, таксист беше спреман и га савлада, завржа и угура у гепек, а после тој викна телеивзиску екипу и јавно гу критикува полицију дека е спора и дека не си гу врши работу како треба.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.