Сакаше да биде интересан па остана без зуби (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечки у покушај да биде интересан и популаран на интернет се потруди да га направи т’ј фамозан предизвик. Он бидна стварно интернет сензација, ама не како што замислуеше.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.