Сакала да биде слепа, па си сипала киселину у очи (видео)

Сподели со своите пријатели

Редовно га потенцирамо муабет дека у свет има много ненормалан и болан народ, а овај женичка е доказ дека глупоќа не пробира и нема границе.

Loading...

Верувале или не, овај глупача имала огромну жељу да биде слепа па у 2006 годину с’с цевчиња си сипала киселину у очи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.