Сакаја да гу опљачка девојку, а она „случајно“ да била ММА фајтер (видео)

Сподели со своите пријатели

Требаја е пажљиво да си гу избере жртву за да знае кога пљачка, а не да налети на жену што е ММа фајтер, обучена с’с неколко сета борилачки вештине. Другар се још увек кае што е само и помислија да ву украде нешто затој што она га скоро па буквално унакажа у фацу, а за малце и ќе га убиеше док он вриштеше како жена на хорор филм.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.