Не ваља да си много добар, ќе се зезнеш… (видео)

Сподели со своите пријатели

Свак нормалан човек к’т би видеја мало девојче куде плаче би пришја да помогне. Епа и овија људи бесва такви добронамерни, ама гадно се зезнасва. Ваљда и д’н д’нска имав трауме, ама сакасва да бидев добри.

Loading...

Све овој е дел на едну морбидну шалу на дечки од DM Pranks, што сакав да се зезав с’с људи, ама и малце да гу претерав. Видео е да не знаеш дали да вриштиш сс њима дали да се смееш, ама у свак случај погледнете за што се работи.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.