Саботажа Бр. 104: Ние сме тие што од мали човечиња правиме големи луѓе (видео)

Сподели со своите пријатели

Саботажа бр.104 на новинарот Среќко Поповски, дел од емисијата „360 степени“ на Алсат-М.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *