Руските војници отишле да спијат, па итра Украинка им ја украла муницијата

Украинка украла муниција од заспаните руски сили и ја предала на украинската армија. Loading… Постара жена во село во близина на Киев украла муниција од руски војници додека спиеле за време на окупацијата, јави германската новинска агенција dpa.   „Повеќе од 5.000 луѓе убиени во Мариупол“   Жената потоа го … Continue reading Руските војници отишле да спијат, па итра Украинка им ја украла муницијатаПрочитај повеќе