Руски војници и три лажице (видео)

Сподели со своите пријатели

У војску поенкад фали забава, а т’г војници морав да смислив разни игре за да не ги биде досадно и малце да се насмеев.

Loading...

У овуј прилику смислиле интересну игру с’с лажице кои ги држив у зиби и меѓусебно се ударав по главу, па кој е покај. Меѓутим, едн од њима имаше и малце помош од страну, т.е. од трету лажицу.

На његову жалост, а на нашу голему среќу, он уопште не сфати за што се работи, а ви ќе се згазите од смејање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.