Руски специјалци апсив дилери на дрогу (видео)

Сподели со своите пријатели

Познато е дека нема лабаво сас руски специјалци. Еве још ед’н од много примери, к’д се специјалци наљутив и рушив све пред себе у борбу сас препродавачи на зло, т.е хероин.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.