Руски Рамбо сакаше да се пофали, а за малко да се упуца (видео)

Сподели со своите пријатели

На LiveLeak се појави снимка од војника кој сакаше да се пофали сас истовремено пуцање од две пушке.

Loading...

Накрај, упуца се сам себе. Ваљда е испија некоју чашку плус.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.