Руски полицајац под дејство на т.н “дрога за силовање” (видео)

Сподели со своите пријатели

 На LiveLeak е поставено видео од рускога полицајца кој наводно пробаја како изгледа к’д земеш дрогу познату како ГХБ, или т.н “дрога за силовање”.

Видео снимак прикажуе куде полицајац у чекалну на затворски блок не може да се смири на столицу, а његов обид да стане, пропада неславно и он завршуе на под.

Цела сцена е снимена од његови колеге.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.