Руски ”дејт” сајтови – прича за себе (фото)

Сподели со своите пријатели

 

Loading...

Руски ”дејт” сајтови нудив нешто што можда не може да се види на сајтови низ МК или Европу. Браќа Руси имав свој, специфичан начин на удварање и претставување и ред е да видимо нешто од руски профили.

Ако ви се допадне некоја цура или момак, пишите ни, да ви ги дадемо имиња за контакт.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

На нас ни се свиѓав 93% од профили, а на вас?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.