Руски атест: Или ќе пукне глава, или кацига (видео)

Сподели со своите пријатели

Давај, давај… слуша се куде зборив пијани Руси док убедуев дечка да гу стави кацигу на главум за да проверив дали стварно се амортизира удар, ама зададен од чук.

Loading...

Ако е направена у Кину, боље да не гу тестирав, ќе отиде чук директно у мозак.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.