Руска временска прогноза: Време идеално за бомбардирање (видео)

Сподели со своите пријатели

Презентерка на временску прогнозу на руски државни канал „Расија 24“ ги иззвестуе сви дека временски услови у Сирију, куде Руси бомбардирав положбе на исламисти, у октомври ќе бидев идеални за воздишни напади.

Loading...

Стои пред екран на кој има воен авион и наслов „Временски услови за летење„ и с’с голему озбиљност она презентира дека услови су идеални.

Ми ништо нема да додавамо, све е јасно кажано, па браќо Руси бомбардирајте слободно време е одлично.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.