Русите горди на тенкот што дрифта низ разурнатиот Мариупол (ВИДЕО)

Руските медиуми со гордост споделуваат видео на кое се гледа како руски тенк лебди низ разурнатиот Мариупол. Loading… Во руските државни медиуми гордо се прикажува видеото од рускиот тенк, додека во позадина се гледа хоророт на војната.       Russian state media proudly shares footage of a tank doing … Continue reading Русите горди на тенкот што дрифта низ разурнатиот Мариупол (ВИДЕО)Прочитај повеќе