Русинка влече трамвај тежак 17 тона (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој може да биде нов спортски рекорд у Русоју. Ова жена има 79 кила, а влече трамвај што тежи 17 тона.

Loading...

С’с трамвај како товар на грб успева да пројде пет метра, што е и нов рекорд, а следеќе у план ву е авион од 20 тона, што би гу запишало у Гинис.

Док га чекамо авион, погледнете како га влече трамвај.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.