Руси и свадбени фотографије – магаре и козметика (галерија)

Сподели со своите пријатели

Нема бољи фотке од онија што доваѓав од Русију, земју на снег, на вотку, на лудаци и фрикови кои уопште не покушавав да глумив нешто што не су, па дури и на свадбени церемоније.

Loading...

И док се ми овде кревељимо на свадбе дотерани у најбољи хаљине и одела, Руси уопште не марив како ќе се облечев, како ќе се понашав и како тој ќе излгеда у очи на народ.

Еве дел од руски, помалко чудни свадбени фотке.

Уживајте.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

 


Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.