Румунци не сакав много да заостануев позади Руси (видео)

Сподели со своите пријатели

До с’га Руси га имасва епитет за најлуду нацију, додуше имав га још, али Румунци претив да им бидев опасна конкуренција. Ако не ви е јасно зашто на втору минуту од видео ќе ви биде.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.