Ротфајлер и мачка су најубав пар (видео)

Сподели со своите пријатели

Еве још едно видео у наши компилацију за д’нска, и па су главни ликови куче и маче. Дека кучиња и мачиња уопште не се сакав ги е на сви познато, ама слабо ги е познато дека они уствари можев и да си бидев пар и да се играв заедно како да су заљубени. Кучево е малце понасилнички настроено, ама на маче тој не му смета.

Loading...

Овој видео е прилично слатко, такој да мора да га погледнете.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.