Рокна се с’с хероин у препун автобус (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој видео е само за да ви покаже како не треба да поступуете у живот и мора да напоменемо дека е малце вознемирувачко.

Работи се за дечка кој без размислување се исфикса у препун автобус у сред бел д’н без око да му трепне. После тој е пренесен у болницу, а нормално тамо е уапсен за поседување наркотици.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.