Родителите ја оставиле бидејќи немала нозе – еве ја нејзината приказна (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова е една од оние приказни кои само животот може да ги напише. Ова девојка е родена без нозе и тоа било причината, нејзините родители да ја остават кога таа била малечка.

Loading...

Девојчето без нозе било посвоено од друго семејство кое ја пораснало во нормална личност и покрај хендикепот.

Мала Доминик не се предавала пред животните предизвици и го исполнила својот животен сон – да се занимава со гимнастика, да игра кошарка и бејзбол.

Таа успеала во професијата за која се потребни нозе, но нејзината волја била посилна од се`.

Ова е нејзината приказна.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.