Роди ме мајко шмекер и глеј си работу (видео)

Сподели со своите пријатели

Момче на возраст од  4 године може слободно да им одржи лекцију на сви момци кои имав проблеми да ќарив девојку. Мал Казанова оди по улице и тражи броеви на сваку девојку која ќе пројде поред њега.

Loading...

Браво, мајсторе.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *