Рис како куќно љубимче и не е б’ш паметна идеја (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако веќ сакаш да имаш домашно милениче у куќу, немој да избереш тој да биде рис.

Loading...

Љутив се за безвезе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.