Ретко кој те мари ако си бездомник, ама ако си милионер шансе су поголеми (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко облечен у исрпљан баде мантил и собни папуче лута по тротоар и цел демек преморен тражи мобилан дас е јави на некога да дојде по њега.

Loading...

Арно ама никој не сака да му направи услугу и да му га даде телефон да се јави на минутку, затој што он едноставн изгледа како скитник, све док не наиде на двоица дечки кои му искочисва у сусрет.

Е откако га обави повик по њега доваѓа његов шофер и тој у лимузину. Погледнете га видео и ќе сфатите зашто е толко популарно, а додадено е пред недељу д’на.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.