Ред камера, ред мрсољи (видео)

Сподели со своите пријатели

Поруга се новинарка на Ен Би Си телевизују откако нос почна да ву тече како чешма, и тој док трае пренос у живо.

Нос како нос, не прашуе к’д ќе потече, ама па и камерман, уместо да тргне камеру, он изгледа намерно гу остави колешку да се поруга докрај.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.