Реакција на народ на бомбаши самоубице (видео)

Сподели со своите пријатели

Преправени дека су бомбаши самоубице на ИСИС, дечки си нашле добру тему да се зезав сас народ кој преплашен од сви несреќе, трчи по улице и бега, тотално избезумен у обид да се спаси.

https://www.youtube.com/watch?v=ciRrUYce0CE

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.