Реакција на девојче к’д ву татко кажуе дека не може да има дечка (видео)

Сподели со своите пријатели

Двегодишна Кенеди Киркленд од Аламабу, цркна да плаче к’д ву татко ву кажа дека е премлада за да има дечка.

Loading...

И покрај тој уверување од татка ву, кој у шалу ву кажуе дека не треба да има дечка пред 50 гоидине, девојче е убедено дека дечко Џеред е њојна судбина.

Погледнете га видео на овој слатко девојчке која сака да си има дечка.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.