Реакција к’д на другара ќе му кажеш дека има рогови (видео)

Сподели со своите пријатели

Што глуп идиот треба да бидеш у живот, за да дозволиш да те надене бик тежак 800 кила?

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.