Развод на српски начин (фото)

Сподели со своите пријатели

Некој се радује на свадбе, а некој на развод.

Loading...

Еве како некој београѓанин си нашја начин да разгласи дека е JUST DIVORCED.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.