Разгледување на најскупи авта паркирани у Дубаи, ама чекај па што е овој? (видео)

Сподели со своите пријатели

Дубаи важи за град куде што е све мегаломански, све е големо, раскошно, улице су скоро па покриени с’с злато и не е ни чудно оној што ќе га видите у почетак на видео, ама пред сам крај ќе видите дека можда и Бетмен свратија у Дубаи и га паркираја авто док пие негде кафе.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.