Разбеснета крава мава фудбалери по терен (видео)

Сподели со своите пријатели

Некои омладинци играле фудбал на стадионче у Австралију, а у близину крава си пасела траву, ама у некој момент почнала малце да лудуе и да ги мава фудбалери кои испаничено бегале од њума. Некој га све тој снимија и објавија на интернет.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.